Home
Aan de slag
Blog
Contact
Proeftraining plannen
Zoek je de leukste reanimatie training op school?
Leer jouw leerlingen reanimeren met onze game!
Aan de slag
Waarom leren reanimeren?
Elke week krijgen 300 Nederlanders een hartstilstand. Helaas grijpt slechts de helft van de omstanders in. Daarom is het van groot belang dat jongeren een hartstilstand kunnen herkennen en leren reanimeren. Met het Hartveilige School programma komen jouw leerlingen op een leuke manier in aanraking met reanimatie en draagt de school bij aan burgerschap en een veiligere samenleving! Aan de slag
Benieuwd of de training in jouw les past?
Een game om te leren
Uitdagend
Reanimeren is een serieus onderwerp, maar het is ook belangrijk dat leerlingen een positieve associatie hebben met reanimeren. Hier ligt de waarde van onze game. Door minigames te spelen, scores te halen en uiteindelijk mee te doen aan het toernooi maken we leren reanimeren leuk.

Lees verder
Kwalitatief leren
Gamen is leuk, maar kwaliteit is bij ons even belangrijk. Doordat onze app verbonden is met de bijgeleverde reanimatiepop geeft de game motiverende feedback tijdens het oefenen. Zo kan de leerling zichzelf verbeteren en de training afsluiten met een persoonlijk certificaat. Wij geloven in leren door te doen!

Lees verder
Docent Lotte vertelt
Door met mijn leerlingen de game te spelen heb ik een leuke en praktijkgerichte verdieping gevonden voor het onderwerp bloedsomloop.

Lees verder
Bekijk onze training in het Jeugdjournaal
Onze Hartveilige Scholen
Het is van groot belang dat jongeren een hartstilstand kunnen herkennen en leren reanimeren. Deze scholen brengen jongeren via onze game in aanraking met reanimatie en dragen bij aan burgerschap en een veiligere samenleving.
10945
Leerlingen hebben al leren
reanimeren met onze game
Ook een Hartveilige School worden?
Leer jouw leerlingen reanimeren met onze game en maak jouw school Hartveilig!
Aan de slag
Cookies
Meer informatie Accepteren